Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić ugostio gradonačelnika Županje Davora Miličevića sa suradnicima

Objavljeno:

spot_img

Gradonačelnik grada Županje Davor Miličević posjetio je sa suradnicima Virovitičko-podravsku županiju. U uredu župana virovitičko-podravskog Tomislava Tolušića, uz nazočnost ravnateljice Razvojne agencije VIDRA Natalije Havidić, održali su sastnak na temu privlačenja sredstava iz EU fondova.

Nakon održanog sastanka zajedno sa direktorom Igorom Androvićem obišli su poduzetnike početnike u Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije te nakon toga tvrtku TVIN u Virovitici i Razvojnu agenciju VIDRA.

Gradonačelnik Miličević izrazio je zadovoljstvo današnjim posjetom te naglasio kako želi da se na grad Županju prenesu dobra iskustva i dobra praksa, koje Virovitičko-podravska županija i Razvojna agencija VIDRA imaju u privlačenja sredstava iz EU fondova. 

– Ono što mene osobno kao župana veseli je činjenica da je VIDRA prepoznata i puno šire izvan Virovitičko-podravske županije, kao Agencija koja je među najboljima u Republici Hrvatskoj. Zadovoljan sam što je VIDRA postala primjer dobre prakse, odnosno rješenje  kako se mogu privući sredstva iz Europske unije i kako se mogu izrealizirati projekti za koje nije bilo novca na području RH” – naglasio je župan Tolušić.

IMG_0439 IMG_0438 IMG_0394

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...