Uz pokroviteljstvo Virovitičko-podravske županije na sajamskom prostoru Viroexpo u Virovitici održani su 4. susreti umirovljenika Virovitičko-podravske županije koji su okupili više od tisuću umirovljenika. Susrete su organizirali Virovitičko-podravska županija i Matica umirovljeničkih udruga Virovitičko-podravske županije.

Okupljenim umirovljenicma župan Tolušić poručio je kako je iznimno sretan što je Županija u prilici i na ovakav način pokazati koliko se brine o umirovljenicima. No osim toga, u tijeku je projektiranje novog luksuznog doma za stare i nemoćne na području Virovitice, a najavio je i novu autobusnu liniju za umirovljenike Orahovice i Slatine koja bi omogućila umirovljenicima dolazak u Viroviticu, na liječničke preglede ili u druge svrhe.

Nazočne  je pozdravio i saborski zastupnik Josip Đakić, koji je kazao kako mu je zadovoljstvo biti sa umirovljenicima iz cijele županije. Briga i skrb o umirovljenicima svakako je, kako je istaknuo, trajna obveza svih onih koji obnašaju dužnosti u županiji ali i u gradovima i općinama. Izrazio je nadu da će se ovakvo zajedništvo na svim razinama nastaviti i u budućnosti, i da će se umirovljenici imati priliku barem jednom godišnje družiti na ovakav način.

[g-gallery gid=”21205″ random=”0″ watermark=”0″]