spot_img

Volonter na jedan dan, prijatelj zauvijek

Objavljeno:


Pozivamo Vas na događanje „Volonter na jedan dan, prijatelj zauvijek“ koji će se u organizaciji DDL Zagreb d.o.o. i Veterinarske ambulante Feliks Virovitica održati na prostoru Skloništa za napuštene životinje Virovitica 25. travnja s početkom u 10:00h, i u trajanju do 13:00h.

Gosti događanja bit će članovi Udruga za Down sindrom Virovitičko-podravske županije, Udruge Veliko srce Malom srcu i Plivački klub Virovitica.

Smisao događaja je da djeca provedu svoj dan u društvu napuštenih životinja štićenika skloništa koji će biti pod stručnim vodstvom tijekom cijelog vremenskog perioda trajanja druženja. Djeca će moći brinuti o psima, voditi ih u šetnju, čistiti njihove bokseve, educirati se o pravilnom odgoju životinja i stjecanje životnog prijateljstva.

Cilj događanja je obrisati negativnu sliku iz javnosti vezanu za držanje pasa u zajednici s malom djecom koja je zadnjih par tjedana zbog jednog propusta neodgovornog vlasnika stvorena. Također da se ukaže na važnost udomljavanja napuštenih životinja i podrži akcija #udominekupuj.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni