Vožnjom biciklima pušten u promet kružni tok u središtu Slatine

Objavljeno:

spot_img

Na Trgu svetog Josipa u Slatini održana je svečanost puštanja u promet kružnog toka zahvaljujući kojemu će se povećati sigurnost i protočnost prometa u središtu grada. Inicijativu za uređenje pokrenuo je Grad Slatina, a u realizaciji su sudjelovali još i Županijska uprava za ceste i Hrvatske ceste. Vrijednost radova je oko 500.000 kuna, a izvođač je bila tvrtka Ceste Bjelovar.

U svome obraćanju gradonačelnik Roštaš naglasio je da nakon izgradnje slatinske obilaznice i postavljanja kružnog toka na Trgu svetog Josipa, te izgradnjom mini-obilaznice u Medincima znatno povećana protočnost prometa u Slatini, kao i njegova sigurnost, dok je teretni promet izmješten iz središta grada. Na kraju obraćanja gradonačelnik je zahvalio svima koji su sudjelovali u realizaciji projekta.

Župan Tomislav Tolušić naglasio da je regulacija prometa kroz kružni tok bila nužnost kako bi se povećala sigurnost svih sudionika u prometu, te da najveću zaslugu u realizaciji projekta imaju Grad Slatina i gradonačelnik Ivan Roštaš. Župan je dodao da je Virovitičko-podravska županija uvijek na usluzi Gradu Slatini, te da na podršku u radu mogu računati.

Kružni tok blagoslovio je župnik Župe svetog Josipa Vladimir Škrinjarić, a vožnjom biciklima simbolično su ga pustili u promet državni prvaci u krosu, učenici Osnovne škole Eugena Kumičića iz Slatine. Nakon puštanja u promet kružnog toka Gradonačelnik Ivan Roštaš obišao je zajedno sa saborskim zastupnicima Tomislavom Karamarkom i Josipom Đakićem, te županom Tomislavom Tolušićem novo postrojenje vodocrpilišta u Medincima.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...