Vrdoljak u Slatini: Svrha političkog postojanja je dati doprinos sredini u kojoj živite

Objavljeno:

„Svrha političkog djelovanja nije koliko će koja politička opcija dobiti vijećnika, nego je svrha političkog postojanja da znanjima, iskustvima i socijalnom inteligencijom date svoj doprinos gradu ili županiji u kojoj živite“, poručio je potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak tijekom posjeta Slatini, gdje se susreo s članovima HNS-a Virovitičko-podravske županije.

„Neupitna je istina da se najteže živi u Slavoniji i moramo probati zajedno pronaći načine izlaska iz te situacije, ali trebamo i shvatiti da postoje neki dijelovi Hrvatske u kojima je drugačija situacija, drugačiji su trendovi, a ista je država, ista Vlada i isti zakoni, samo se politika drugačije vodi“, rekao je potpredsjednik HNS-a.

Po dolasku u Slatinu Vrdoljak je zajedno s članovima HNS-a Virovitičko-podravske županije građanima dijelio domaće jabuke u sklopu HNS-ove akcije „Zagrizi za pomoć, ali i za svoje zdravlje“ te time dao podršku hrvatskim proizvođačima jabuka.

Potpredsjednik HNS-a posjetio je Slatinu na poziv predsjednika Županijske organizacije HNS-a Virovitičko-podravske županije Marijana Rengela i predsjednika Gradske organizacije HNS-a grada Slatine Steve Vlahovića. Radnom sastanku s potpredsjednikom HNS-a, uz vodstvo županijske i gradske organizacije, prisustvovali su i Radenko Pavić, pročelnik grada Slatine te Vladimir Jelenčić, ravnatelj Crvenog križa Slatina koji je ministru Vrdoljaku, u povodu 100 godina postojanja Crvenog križa Slatine poklonio knjigu „Sto godina Crvenog križa Slatine“.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni