Wolt je stigao u Viroviticu!

Objavljeno:

Nakon što je nedavno u Viroviticu stigao Glovo, od danas je u našem gradu dostupan i Wolt.

🤔Što je Wolt? Wolt je ustanovljen 2014. godine u Helsinkiju, te danas uspješno posluje u više od 20 zemalja. Radi se o mobilnoj i web aplikaciji putem koje se na vrlo jednostavan i brz način naručuje hrana i namirnice iz najboljih restorana i trgovina u vašoj blizini. Sretni smo što ti možemo ponuditi sasvim novi oblik naručivanja i dostave u tvoj dom i to u samo nekoliko jednostavnih pokreta na ekranu tvojeg pametnog telefona ili internet preglednika. Najbolji dostavljači tvoj će obrok dostaviti u posebno grijanim torbama u svega nekoliko desetaka minuta od trenutka kad izvršiš narudžbu. Time ti vraćamo vrijeme tijekom kojeg možeš predahnuti i opustiti se dok hrana ne stigne. Zvuči predobro? Pa upravo to je Wolt!

foto: Wolt.hr

🤔 Do kad mogu naručiti hranu i namirnice? Od ponedjeljka radimo od 11 sati do 23:00 za dostavu. Neki restorani mogu biti i otvoreni i izvan tog radnog vremena za osobno preuzimanje hrane.

🤔 Koliko me košta dostava? Trenutno nam je u tijeku promotivna akcija besplatne dostave. Nakon što se završi, početna cijena dostave je 5 kuna u što se ubraja prvih 1,5 kilometara od restorana (zračna udaljenost). Korisnik dodatno plaća: – 2 HRK za svakih sljedećih 500 metara – Maksimalna prihvatljiva udaljenost od restorana do korisnika je 4 kilometara.

foto: Virovitica.info

🤔 Sharing is caring! 💙 Svakom korisniku, pa tako i tebi, kreirali smo vlastiti promo kod kojeg možeš dijeliti s prijateljima. Svaki put kad se netko prijavi na Wolt koristeći tvoj jedinstveni promo kod dobiješ 40 kuna koje možeš iskoristiti za sljedeće dvije narudžbe. Također, svatko tko se prijavi s tvojim kodom isto dobiva 40 kuna. Samo pripazi, dobiveni krediti vrijede 30 dana.

🤔 Koliko je najmanje a koliko najviše što mogu naručiti? Tvoja narudžba mora imati najmanje 45 HRK vrijednosti jela, dodataka ili pića za narudžbu. Ne postoji gornji limit za narudžbu. Želimo da je tvoje iskustvo na Woltu stvarno odlično, pa ako imaš bilo kakvih pitanja javi se našem timu za korisničku potporu putem aplikacije. Pod opcijom “Profil” odaberi “Korisnička potpora”. Netko iz našeg tima će ti se javiti i pomoći.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...

Virovitičku županiju napustilo 17% stanovništva!

Broj stanovnika Hrvatske smanjio se 2021. u odnosu na...