Za period od 1. veljače do 31. svibnja roditelji će manje plaćati vrtić za djecu koja su izostala zbog izolacije

Objavljeno:

spot_img

Gradski vijećnici usvojili su na jučerašnjoj (utorak) sjednici Gradskog vijeća Izmjene i dopune Odluke o mjerilima za financiranje djelatnosti predškolskog odgoja i naobrazbe na području grada Virovitice.

Temeljem usvojenih izmjena i dopuna, roditelji će plaćati umanjenu cijenu vrtića za period izostanka djeteta u slučaju zaraze koronavirusom ili ako je određena mjera samoizolacije u trajanju pet dana i duže. Redovna cijena vrtića tada će se za djecu s prebivalištem na području grada Virovitice, za period od 1. veljače do 31. svibnja, umanjiti za 90,00 kuna.

Također, izmjene i dopune odnose se i na olakšicu koju roditelji mogu koristiti za vrijeme odsutnosti djeteta kod najavljenog godišnjeg odmora. U praksi je primijećeno kako malo roditelja može koristiti ovu olakšicu jer zahtijeva korištenje godišnjeg odmora od četiri tjedna neprekidno. Kako bi je iskoristilo što više roditelja, izmjenama Odluke najavljeni godišnji odmor može se koristiti u dva dijela, a cijena se umanjuje po iskorištenju četiri tjedna u jednoj pedagoškoj godini. (virovitica.hr, fotografija: Matija Rođak)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...