U maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije 11. kolovoza održan je sastanak organizacijskog odbora Agroexpo. Četvrti po redu sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2014. održat će se 30. kolovoza u Virovitici na Trgu kralja Tomislava u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

Na sastanku je, osim o organizaciji i održavanju samog događaja, riječ bila i ulozi koju imaju udruge i LAG-ovi prilikom održavanja sličnih manifestacija. Naime, na ocjenjivanje su pristigla 52 uzorka meda i to ne samo iz okolnih županija, već i iz Mađarske te Bosne i Hercegovine. Više od 50 izlagača je prijavljeno za sudjelovanje na sajmu, a prijave i dalje pristižu. Sudjelovanje za sve izlagače na sajmu Agroexpo je besplatno, što znači da su izlagačima pokriveni troškovi promotivnog štanda.

Agroexpo 2014. i ove će godine objediniti razne izložbe i ocjenjivanja, a to su: 11. županijska izložba voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 9. županijsko ocjenjivanje meda, sajam meda i pčelinjih proizvoda, 6. međunarodno ocjenjivanje meda, 4. izložba ljekovitog bilja i 4. izložba vina.
Organizatori i pokrovitelji 4. sajma Agroexpo su Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Županijska podružnica Savjetodavne službe, Županijski savez poljoprivrednih udruga i Viroexpo d.o.o.

AGROEXPO - Plakat