Zamjenik ministra regionalnoga razvoja i fondova EU Jakša Puljiz i voditelj Predstavništva Europske komisije Branko Baričević posjetili Poduzetnički inkubator u Virovitici

Objavljeno:

U utorak, 5. svibnja u Virovitici, prije svečanosti otvorenja radova na novom Panonskom drvnom centru kompetencija koji se gradi u Poduzetničkoj zoni II Poduzetnički inkubator posjetili su uzvanici koji su nazočili i svečanosti otvorenja. Uz župana Tomislava Tolušića i saborskog zastupnika Josipa Đakića inkubator su obišli zamjenik ministra regionalnoga razvoja i fondova EU Jakša Puljiz, voditelj Predstavništva Europske komisije Branko Baričević i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Inkubator

Kroz Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije proveo ih je direktor Igor Andrović, a uzvanici su se mogli uvjeriti u odlično funkcioniranje jednog od najboljih poduzetničkih inkubatora u RH. Poslovanje inkubatora i njegovu odličnu popunjenost ”stanarima” komentirao je i zamjenik ministra Jakša Puljiz koji je naglasio kako je ovo zasigurno najuspješniji poduzetnički inkubator koji je otvoren tek 2013. a već je kvalitetnim radom i poslovanjem opravdao postojanje.

Inkubator

Poduzetnički inkubator omogućava poduzetnicima korištenje savjetodavnih i knjigovodstvenih usluga, organizaciju seminara i edukacija, besplatni Internet, savjetodavne usluge, kao i pomoć pri apliciranju projekata na nacionalne fondove i fondove EU.

Zgrada Poduzetničkog inkubatora izgrađena je u sklopu jednog od najboljih projekata poduzetničke infrastrukture u RH „E-nkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji“ te predstavlja temelj za stvaranje novih ideja i zapošljavanje mladih poduzetnika.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Padaju cijene? Evo koliko bi trebali pojeftiniti dizel i benzin

Prema dvotjednom prosjeku cijena, od utorka bi značajno trebali...

Vrhovni sud smanjio kaznu bivšoj šefici Porezne Virovitičanki Nadi Čavlović-Smiljanec

Bivša ravnateljica Porezne uprave i bivša SDP-ova saborska zastupnica Nada...

Index.hr: Sud blokirao vinariju Tomislava Tolušića

NA ZAHTJEV europskog tužiteljstva (EPPO) bivšem ministru poljoprivrede Tomislavu...

Najniže plaće su Hrvatskoj su u Virovitičko-podravskoj županiji

Državni zavod za statistiku objavio je podatke o prosječnim...