Zamjenik ministra regionalnoga razvoja i fondova EU Jakša Puljiz i voditelj Predstavništva Europske komisije Branko Baričević posjetili Poduzetnički inkubator u Virovitici

Objavljeno:

spot_img

U utorak, 5. svibnja u Virovitici, prije svečanosti otvorenja radova na novom Panonskom drvnom centru kompetencija koji se gradi u Poduzetničkoj zoni II Poduzetnički inkubator posjetili su uzvanici koji su nazočili i svečanosti otvorenja. Uz župana Tomislava Tolušića i saborskog zastupnika Josipa Đakića inkubator su obišli zamjenik ministra regionalnoga razvoja i fondova EU Jakša Puljiz, voditelj Predstavništva Europske komisije Branko Baričević i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Inkubator

Kroz Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije proveo ih je direktor Igor Andrović, a uzvanici su se mogli uvjeriti u odlično funkcioniranje jednog od najboljih poduzetničkih inkubatora u RH. Poslovanje inkubatora i njegovu odličnu popunjenost ”stanarima” komentirao je i zamjenik ministra Jakša Puljiz koji je naglasio kako je ovo zasigurno najuspješniji poduzetnički inkubator koji je otvoren tek 2013. a već je kvalitetnim radom i poslovanjem opravdao postojanje.

Inkubator

Poduzetnički inkubator omogućava poduzetnicima korištenje savjetodavnih i knjigovodstvenih usluga, organizaciju seminara i edukacija, besplatni Internet, savjetodavne usluge, kao i pomoć pri apliciranju projekata na nacionalne fondove i fondove EU.

Zgrada Poduzetničkog inkubatora izgrađena je u sklopu jednog od najboljih projekata poduzetničke infrastrukture u RH „E-nkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji“ te predstavlja temelj za stvaranje novih ideja i zapošljavanje mladih poduzetnika.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...