Sljedeći, 19. međunarodni sajam Viroexpo održat će se u terminu od 24. do 26. siječnja 2014. – potencijalne zemlje partneri Nizozemska ili SAD

IlustracijaOdržana je 10. sjednica Organizacijskog odbora sajma Viroexpo 2013. na kojoj su članovi razmijenili iskustva i utiske sa održanog 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013..

Na sjednici je, između ostalog, dogovoren termin održavanja sljedećeg, 19. Viroexpo sajma, a to je od 24. do 26. siječnja 2014. godine. Župan Tolušić prenio je članovima organizacijskog odbora zahvale i čestitke veleposlanice Kraljevine Belgije, Nj. e. Nancy Rossignol, koja je oduševljena gostoprimstvom i organizacijom cijelog sajma ponudila suradnju i pomoć u organiziranju sljedećeg, 19. sajma Viroexpo. Prijedlog župana Tomislava Tolušića za sljedeću zemlju partner su SAD ili Nizozemska, sa kojom Virovitičko-podravska županija već ima uspostavljenu suradnju. Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin napomenuo je kako se do održavanja sljedećeg Viroexpo sajma mora osigurati primjereniji prostor za izlagače, koji su ove godine bili u šatoru te iznio prijedlog izgradnje montažne hale koja bi tijekom godine koristila za razna kulturno-sportska događanja.