Započelo opremanje sajamskog prostora Viroexpo

Objavljeno:

spot_img

Započelo opremanje sajamskog prostora za nadolazeći 19. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2014

Na sajamskom prostoru u Vukovarskoj ulici 13, Virovitica, započelo je opremanje podova, štandova, pozornice i ostalih potrebnih sadržaja za nadolazeći sajam. Za opremanje zadužena je tvrtka Slavonija d.o.o. iz Orahovice, koja je za to zadužena već dugi niz godina i prema riječima direktora sajma Igora Androvića, posao obavljaju kvalitetno i brzo.

U tijeku je sastavljanje i montažnog objekta (šatora) a za koji je zadužena tvrtka Kudumija Trade iz Bjelovara. Ukupni izložbeni prostor sajamske manifestacije Viroexpo, koja se održava na sajamskom prostoru u Vukovarskoj 13 u Virovitici, i ove godine je oko 23.000 četvornih metara odnosno 8.300 zatvorenog i 15.000 četvornih metara otvorenog prostora.

19. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo održava se od 24. do 26. siječnja 2014. na sajamskom prostoru Viroexpo u Vukovarskoj 13 u Virovitici. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Kraljevina Nizozemska. Pokrovitelji 19. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o..

 

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni