Započelo opremanje sajamskog prostora Viroexpo

Objavljeno:

spot_img

Na sajamskom prostoru u Vukovarskoj ulici 13, Virovitica, započelo je opremanje podova, štandova, pozornice i ostalih potrebnih sadržaja za nadolazeći sajam. Za opremanje zadužena je tvrtka Slavonija d.o.o. iz Orahovice, koja je za to zadužena već dugi niz godina i prema riječima direktora tvrtke Viroexpo d.o.o Igora Androvića, posao obavljaju kvalitetno i brzo.

U tijeku je sastavljanje i montažnog objekta koji će iznositi 3300 m², a za koji je zadužena tvrtka Kudumija Trade iz Bjelovara. Ukupni izložbeni prostor sajamske manifestacije Viroexpo, koja se održava na sajamskom prostoru u Vukovarskoj 13 u Virovitici, ove godine je 23.300 četvornih metara odnosno 8.300 zatvorenog i 15.000 četvornih metara otvorenog prostora.

Podsjetimo, 18. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013. održava se u Virovitici od 18. do 20. siječnja. Zemlja partner ovogodišnjeg Viroexpo-a je Kraljevina Belgija, a pokrovitelji, uz Vladu Republike Hrvatske kao generalnog pokrovitelja, su Ministarstvo poduzetništva i obrta te Ministarstvo poljoprivrede. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...