spot_img

Započinje nova ljetna sezona plivanja

Objavljeno:

U ponedjeljak započinje nova ljetna sezona za sve plivače PK Virovitica i naravno za one koji bi to željeli postati. Stoga poziovamo sve zainteresirane da nam se pridruže na Gardskom bazenu u Virovitici svakoga radnoga dana 19:00 – 20:30 sati a od 20.6.2016. krećemo i sa jutarnjim terminima (8:30 – 10:00 sati).

I ove godine Plivački klub Virovitica organizira školu plivanja za neplivače iz okolice Virovitice (općine Gradina, Lukač, Špišić Bukovica, Suhopolje i po prvi puta grad Grubišno Polje). Već 20.6.2016. se kreće s mladim neplivačima iz Grubišnog Polja u dva termina, jutarnji i večernji. Dok će se nakon njih održati škole plivanja za ostale općine.

Sve zainteresirane koji žele naučiti plivati ili početi se baviti plivanjem pod stručnim vodstvom trenera kineziologa, mogu se javiti svakoga radnoga dana od 19:00 sati na Gradskom bazenu u Virovitici gdje će dobiti sve potrebne informacije. Također zbog povećanja obujma škole plivanja, Plivački klub Virovitica poziva sve kineziologe i apsolvente s Kineziološkog fakulteta na suradnju tokom provođenja škole plivanja i treninga za vrijeme ljetnih termina treninga.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni