Započinje nova sezona The Voicea

Objavljeno:

I dok natjecatelji prve sezone showa osvajaju glazbene top liste, snimaju singlove, nastupaju i ostvaruju zanimljive glazbene suradnje, HRT najavljuje drugu sezonu The Voicea – Najljepšeg glasa Hrvatske. Kroz dva kruga predizbora izabrano je 76 kandidata koji su pozvani na snimanje audicija, a u mentorskim stolcima i ove ih godine čekaju: Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak.

Ivan Dečak

Druga sezona The Voice – Najljepši glas Hrvatske emitirat će se od 23. siječnja do 23. travnja, a donosi i zanimljive novosti u sustavu natjecanja. Tijekom audicija četiri mentora izabrat će po 10 natjecatelja koje će u dvobojima spojiti u 5 parova koji će pjevati duet. Već poznate emotivne trenutke odluke o tomu s kim će dalje nastaviti natjecanje, sljedeća sezona u dvobojima donosi još jedan emotivni moment i mogući preokret za natjecatelje. Mentori, naime, imaju pravo preuzeti po jednoga natjecatelja kojega drugi mentori u dvobojima ne odaberu za nastavak natjecanja. U slučaju da za nekog natjecatelja koji ne nastavlja natjecanje interes pokaže više mentora – sam natjecatelj odlučit će u čijem će se timu boriti u nastavku. Tako će mentori u nastavak natjecanja krenuti s po šest najtecatelja – 5 koje su izabrali u dvobojima i jednim kojega će preuzeti od drugoga mentora.

Novost je i sljedeća faza – nokaut! U nokaute mentori ulaze s po šest natjecatelja. Suprotstavljaju po dvoje natjecatelja koji izvode po jednu pjesmu. Mentori odlučuju čija je izvedba bila bolja i s kim nastavljaju natjecanje. I u ovoj fazi mentori mogu preuzeti samo po jednoga natjecatelja kojega su drugi mentori u nokautima nisu izabrali. Tako će u konačnici mentori u finalnu fazu showa – natjecanje uživo – ući s po četiri natjecatelja. U finalnoj emisiji odluku o nastavku natjecanja donose isključivo glasovi gledatelja i slušatelja.
Natjecanje za najljepši glas Hrvatske emitirat će se kroz 14 emisija od 23. siječnja do 23. travnja iduće godine – pet emisija audicija, tri dvoboja, dvije nokauta i četiri emisije natjecanja uživo. Nagrada za pobjednika je ugovor s Universal Music Groupom.

Nova sezona osnažena je dodatnim multimedijskim integracijama budući da će uoči emitiranja nove sezone HRT među prvima u svijetu pokrenuti domaću inačicu The Voice mobilne aplikacije za android i IOS.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni