Zavod za javno zdravstvo u međužupanijskoj suradnji u novom projektu u području prevencije i suzbijanja ovisnosti

Objavljeno:

U srijedu 30. studenog 2016. godine u Osijeku je u prostorijama Centra za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka održan prvi radni sastanak dionika u projektu „Prevencija po mjeri mladih“ u kojemu je Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije prvi partner. Nositelj ovoga projekta je Centar za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka.

Na radnom sastanku na kojemu je ispred Zavoda sudjelovao profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja dogovorene su zadaće i aktivnosti koje će se suradnički provoditi tijekom provedbe projekta. Zadaća je našega Zavoda da u ovome projektu provodi edukaciju odgajatelja i volontera o sredstvima ovisnosti te važnosti socijalnih vještina i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena u prevenciji ovisničkih ponašanja te da sudjeluje u izradi proširenog izdanja Priručnika za provođenje treninga socijalnih vještina.

Veliko je priznanje našemu Zavodu uključivanje u projekte izvan Virovitičko-podravske županije u kojima je nositelj projekta iz druge županije. Kvalitetan rad stručnjaka iz Virovitičko-podravske županije očito je vrlo prepoznat pa će na ovaj način biti dostupan i korisnicima izvan granica naše županije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni