Završen Projekt izgradnje pristupne cesta parcelama u Poduzetničkoj zoni III – II i IV faza

Objavljeno:

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sa svojim suradnicima te zamjenica župana Virovitičko podravske Sanja Bošnjak obišli su novoizgrađene pristupne cesta parcelama u Poduzetničkoj zoni III – II i IV faza. Vrijednost projekta koji je sufinanciran iz fondova Europske unije iznosi 3.337.135.00 kuna, a cilj Projekta je stvoriti odgovarajuće preduvjete za ulazak investitora u Zonu III kako bi se doprinijelo intenziviranju gospodarskog rasta na području grada Virovitice, a time omogućilo i ostvarivanje ukupnog razvoja.

Pristupne ceste

Netom prije obilaska u prostorijama Grada Virovitice održana je i završna konferencija Projekta na kojoj su o značaju ove investicije za grad Viroviticu, ali i Virovitičko-podravsku županiju govorili gradonačelnik Ivica Kirin, zamjenica župana Sanja Bošnjak i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i razvoj Grada Virovitice Matija Mustač. Osim zadovoljstva ostvarenim radovima koji su sufinancirani iz fondova Europske unije naznačili su da u virovitičkim poduzetničkim zonama trenutno ima 18 potpisanih ugovora sa poduzetnicima koji bi trebali započeti sa izgradnjom svojih pogona u naredne dvije godine, što je svakako ohrabrujuće u ovoj sada već predugoj krizi.

Realizacija ovog Projekta je osnova za nova potpisivanja jer Poduzetnička zona III ima ICPR certifikat, odnosno zadovoljava sve EU standarde i kao takva najzanimljivija je budućim investitorima. Na kraju svakako treba naglasiti da su projekt napisali djelatnici virovitičke Razvojne agencije VTA. (vt.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni