Završena dvodnevna edukacija za pripremu prijava na natječaj za mjeru M04 ”Ulaganja u fizičku imovinu” – podmjere 4.1. i 4.2.

Objavljeno:

spot_img

Razvojna agencija VIDRA, u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom, organizirala je dvodnevnu edukaciju u vezi pripreme prijava na natječaj za podmjere 4.1. – „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ i 4.2. – „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“. Prva radionica održana je 28. siječnja, a druga 3. veljače u velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije.

Ministarstvo poljoprivrede raspisalo je u petak, 30. siječnja prve natječaje u okviru investicijskih mjera za podizanje konkurentnosti i modernizacije hrvatske poljoprivrede u sklopu Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, koji Hrvatska kao punopravna članica EU uskoro počinje koristiti. Poljoprivredni proizvođači pokazali su velik interes za navedene natječaje te je osnovni cilj održanih radionica bio jačanje kapaciteta institucija koje sudjeluju u pripremi projektne dokumentacije.

Polaznici edukacije bili su predstavnici jedinica lokalne samouprave, LAG-ovi VIP, Papuk i Marinianis te ostale županijske i lokalne službe koje će pomagati poljoprivrednim gospodarstvima i tvrtkama koje se bave poljoprivrednom djelatnošću na području Virovitičko-podravske županije u pripremi njihovih projekata za ostvarivanje EU potpore.

Za sve informacije oko kriterija i uvjeta prihvatljivosti projekata u okviru objavljenih pravilnika zainteresirani se mogu javiti u Upravni odjela za zajedničke politike i fondove EU Virovitičko-podravske županije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...