Završeni su radovi na energetskoj obnovi zgrade Doma zdravlja VPŽ u Gradini, uskoro će se mijenjati i dotrajalo krovište

Objavljeno:

U suradnji s Virovitičko-podravskom županijom i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, na zgradi Doma zdravlja VPŽ u Gradini, u sklopu projekta energetska obnova, obnovljena je fasada na navedenoj zgradi u vrijednosti 467.000,00 kuna.

Projekt je prijavila VIDRA i predstavlja jedan od 17 projekata na području cijele Virovitičko-podravske županije, vezanih za energetsku obnovu vrijednih ukupno 14.375.933,01 kuna po čemu je Virovitičko-podravska županija bila rekorder na razini RH. Ugovor za obnovu zgrade u Gradini, kao i za ostalih 16 projekata, prošle je godine potpisao bivši župan, danas ministar regionalnog razvoja i fondova EU, Tomislav Tolušić.

Osim toga, na zgradi je promijenjena stolarija u vrijednosti 90.000,00 kuna, a prema riječima ravnatelja Doma zdravlja VPŽ, Igora Fazekaša, koji je uz obnašateljicu dužnosti župana Sanju Bošnjak, obišao zgradu u Gradini, uskoro će financirano sredstvima Doma zdravlja VPŽ, početi radovi na izmjeni dotrajalog krovišta, vrijedni 100.000,00 kuna.

Time će se uvelike poboljšati kvaliteta zdravstvene zaštite općine Gradina. U navedenoj zgradi nalaze se dvije ordinacije i ljekarna za stanovnike ove općine. (Fotografije: Kristijan Toplak)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni