Zbog izbornog neuspjeha HDZ-a želio zapaliti lampaš, pa ga u gradskoj tvrtki degradirali

Objavljeno:

Predsjednik Hrvatske stranke pravne države Siniša Prpić, održao je danas tiskovnu konferenciju na kojoj se osvrnuo na nemile događaje koji su se prije nekoliko dana zbili u gradskoj tvrtki Virkom d.o.o.

Tiskovna u HSPD-u zbog mobinga u gradskoj tvrtki Virkom

Prema Prpićevim riječima, djelatnik Virkoma, a do nedavno i član Hrvatske stranke pravne države Davor Mustač, u šali je u krugu kolega s posla rekao kako će nakon izbornih rezultata HDZ-u zapaliti lampaš jer na parlamentarnim izborima očekuje fijasko navedene stranke.

Zbog šale, degradiran na poslu!

Nakon te Mustačeve izjave, započela je agonija Virkomovog djelatnika. Već sljedeći prvi radni dan s aktualne radne pozicije degradiran je na poslove “čistačice”, odnosno na održavanje travnjaka oko matične tvrtke. To je za Mustača, oca troje djece značilo da mu se plaća smanjuje za 30-40%.

Nakon šoka koji ga je snašao, Mustač piše pismo direktoru Virkoma i moli ga za oprost zbog izrečene šale. Sljedeći dan, pod pauzom Mustač odlazi doma, pozdravlja se s članovima svoje obitelji, vraća se na posao gdje odlučuje prerezati žile na vlastitoj lijevoj ruci.

Mustačevo pismo

Kronologiju Mustačeve agonije pogledajte u priloženom video prilogu

[youtube id=AyjmzVAIpPI]

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni