Zbog najave lošeg vremena odgođen promotivni let balonom na Jankovcu…

Objavljeno:

Let je bio zakazan za poslijepodnevne sate, no zbog predviđenih meteoroloških uvjeta koji nisu pogodni za letenje balonima na topli zrak prisiljeni smo odustati od najavljenih aktivnosti vezanih za let. “Tijekom subote i nedjelje na području Papuka očekujemo povremene pljuskove koji mogu biti praćeni grmljavinom. Veća vjerojatnost za njih je tijekom subote u prijepodnevnim satima te tijekom nedjelje u poslijepodnevnim I večernjim satima.

Jankovac
Jankovac, foto: Antonio Jurkin

Temperature zraka tijekom jutra će se kretati od 5 °C do 10 °C. Najviše dnevne uglavnom do 12 °C. Vjetar slab do umjeren tijekom nedjelje u okretanju na sjeverne smjerove. “ izvjestio nas je meteorolog Informativnog centra Virovitica Kristijan Paljar. Naime, balon je letjelica na koju vremenski uvjeti imaju najveći utjecaj, tako da balon ne leti u slučaju padalina, pojačanog vjetra i guste magle. Iako smo s puno entuzijazma više mjeseci planirali ovaj nesvakidašnji događaj koji je konačno bio dogovoren za nedjelju 28.04.2019. godine, vremenske prilike ne idu nam u korist te smo primorani let balonom odgoditi do nedjelje, 12. svibnja 2019.

Obavještavamo i sve koji su priliku za promotivni vezani let dobili preko nagradnih igara, bilo preko radio postaja ili naše facebook stranice, da će svoju nagradu moći iskoristiti na sljedećem letu koji će se održati u nedjelju 12. svibnja 2019. godine. Od srca čestitamo svim dobitnicima, dok dobitnike nagradne igre provedene na našem Facebook profilu molimo da nam se jave u inbox oko detalja preuzimanja nagrade. Zbog nastale situacije duboko se i iskreno ispričavamo partnerima i medijima, a osobito svim posjetiteljima koji su planirali sudjelovati u aktivnostima. Molimo vas da uvažite našu ispriku te da pratite informacije o sljedećem vezanom letu.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni