Zbog zdravstvenih razloga Damir Barić (SDP) neće se kandiidirati za gradonačelnika Virovitice

Objavljeno:

spot_img

Ovom objavom informiram zainteresiranu javnost grada Virovitice o mojoj spriječenosti u daljnjem obavljanju obveza i dužnosti predsjednika Gradske organizacije SDP Virovitica.

Istovremeno, povlačim kandidaturu za gradonačelnika grada Virovitice istaknutu od strane SDP-a za predstojeće lokalne izbore u 2017.-oj godini.

Razlozi za ovako teške odluke su izričito osobne prirode i vezani za moje zdravstveno stanje, te nemaju vezu sa mojim dosadašnjim aktivnostima u stranci.

Mojom posebnom odlukom sve ovlasti predsjednika prenesene su na potpredsjednika stranke, a službenu funkciju predsjednika obnašat ću do trenutka dok radna tijela gradske organizacije ne ustroje aktivnosti u novim uvjetima.

SDP Hrvatske trenutno se nalazi u stranačkom postizbornom ciklusu. Odabirom novoga vodstva stvorit će se uvjeti na državnoj, županijskoj i gradskoj razini za novi uspon i još bolju prepoznatljivost na političkoj sceni. Građani će ove napore prepoznati i pozdraviti. Stoga će novi kandidat SDP-a za gradonačelnika grada Virovitice imati veliku priliku za pobjedu na izborima za bolju, europsku budućnost našega grada.

Soji u priopćenju koje je danas novinarima poslao Damir Barić, sada već bivši predsjednik Gradske organizacije SDP Virovitica.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...

Odgođen Viroexpo 2022.

Jubilarno 25. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede...