Zdenko Hercigonja imenovan kooridinatorom HSP-a Ante Starčević

Objavljeno:

spot_img

Virovitičko-podravska županija bila je oduvijek pravaško uporište i hrvatska regija u kojoj je starčevićanstvo duboko ukorijenjeno. Dana 11.02.2013. u Virovitici u nazočnosti Glavnog tajnika stranke Pere Ćorića stranačku zamolnicu HSP AS potpisali su mnogi, do nedavno istaknuti dužnosnici Đapić-Srbovog HSP-a.

Zdenko Hercigonja

Stranačku zamolnicu svečano je potpisao Mile Bičanić predsjednik HVIDRA-e za grad Viroviticu, dragovoljac Domovinskog rata, danas HRVI i istaknuti sportski djelatnik, predsjednik kuglačkog kluba “HVIDRA” iz Virovitice. Stranačku zamolnicu HSP AS potpisao je i Zdenko Hercigonja, poznati virovitički ugostitelj i vlasnik ugostiteljskog objekta “Kavana nova”, koji je do sada bio sedam godina predsjednik turističke zajednice grada Virovitice, a šest godina je bio član poglavarstva Virovitice zadužen za društvene djelatnosti.

HSP

Protokolu svečanog potpisivanja nazočio je koordinator HSP AS za VPŽ Mato Bubaš i utemeljitelj stranke za VPŽ Hrvoje Majstorović. Glavni tajnik Pero Ćorić čestitao je novo pridošlim članovima i dužnosnicima na njihovom političkom kuražu i njihovoj procjeni da svojim političkim radom unutar programa HSP AS mogu oživotvoriti svoje vizije i raditi na dobrobiti uže i šire zajednice, grada Virovitice i županije Virovitičko-podravske. Pozvao je i one koji su još neodlučni da se priključe velikoj političkoj obitelji HSP AS, pogotovo one koji pripadaju pravaškom i starčevićanskom političkom korpusu.

Sukladno statutarnim ovlastima Glavni tajnik Pero Ćorić svečano je uručio imenovanje i pečat Zdenku Hercigonji za koordinatora HSP AS za grad Viroviticu.

Tijekom dana održano je niz sastanaka u Slatini, Suhopolju, Orahovici, Špišić Bukovici, … gdje su utvrđeni rokovi i načini izlaska HSP AS na predstojeće lokalne izbore na svim razinama.

 

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni