– Turistička zajednica grada Orahovice i Grad Orahovica, a pod pokroviteljstvom Zagrebačke pivovare, odnosno Ožujskog piva i poduzeća Ružica Grad d.o.o , organizatori su 2. Beer Festa koji će biti održan na orahovačkom Jezeru, 16. i 17. srpnja. Zagrebačka pivovara, partner je festivala, te će brojni ljubitelji dobrog piva, po promotivnim cijenama moći uživati u širokoj paleti njihovih proizvoda, koji su svima dobro poznati – rekao je za portal Radio Orahovice, gradonačelnik Saša Rister.

Što se tiče glazbenih izvođača, prvog dana festivala, 16. srpnja u petak, Orahovicu će svojim legendarnim hitovima zapaliti legenda rock ‘n’ rolla, Željko Bebek.

– Drugog dana festivala, u subotu, za dobru atmosferu pobrinut će se Tamburaški sastav Gazde, tzv. “Zagrebački Beatlesi s tamburama”- doznajemo od voditeljice Turističke zajednice grada Orahovice Lane Jurkin.

Kako obavještavaju organizatori to nije sve, istog vikenda, u subotu i nedjelju, u Orahovicu opet stiže Pagoland, najveća igraonica na otvorenom, koja je namijenjena za djecu i odrasle. Ovoga puta Pagoland će biti na Orahovačkom jezeru, te će biti postavljen na vodi. Iz Turističke zajednice i Grada Orahovice, pozivaju sve ljude željne dobre zabave, vrhunske glazbe i najboljeg hrvatskog piva, da od 16. do 18. srpnja budu posjetitelji orahovačkog Jezera, uživaju u 2. Beer Festu i Pagoland igrama na vodi. (radioorahovica.com, Fotografije: Facebook)