U Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije održana je radionica na temu Marketing na društvenim mrežama. Radionicu je, u sklopu projekta E-poslovanje, održala poznata osječka tvrtka Escape studio, a predavač je bio poznati PR stručnjak Željko Riha.
Društvene mreže imaju značajnu ulogu u marketingu malih i srednjih poduzetnika, te sve veći broj poduzetnika komunikaciju s kupcima obavlja putem Facebooka, Twittera ili LinkedIN-a.
Sudionici radionice, na iznimno zanimljiv način, naučili su kako što učinkovitije komunicirati putem društvenih mreža i zašto je danas važno biti prisutan online.


Glavni partner projekta E-poslovanje je Ministarstvo poduzetništva i obrta RH, a partner na projektu VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. Projekt je financiran sredstvima Europske unije u sklopu programa IPA IIIC Regionalna konkurentnost i Vlade RH, traje 22 mjeseca i to od siječnja 2013. do studenog 2014. godine. Projekt provodi tvrtka ECORYS Polska u konzorciju s ECORYS Nederland, Coris Educom i Eurecnom.