Žestoka glazba i slatke Virovitičke mažoretkinje oduševile žiri Supertalenta spektakularnim plesom

0
1095

Virovitičke mažoretkinje su tim koji djeluje već 15 godina u 4 dobna uzrasta. Višestruke su državne prvakinje, Europske prvakinje 2018. Prag, dvostruke svjetske viceprvakinje 2018. Cape Town, europske viceprvakinje 2019. Zagreb. U Supertalent su došle napraviti spektakularni show i opravdati svoje izvrsne svjetske uspjehe.

„Ovo je stvarno ozbiljna kostimografija, jako ste se potrudile i izgledalo mi je kao da gledam pet Maji Šuput na pozornici, po toj energiji“ – rekao je Janko. „Meni ste bile zbilja atipične mažoretkinje, svaka čast cure, baš ste iznenadile“ – komentirala je Martina, a Maja dodala: „Ja sam cure čitala o vama, vi ste svjetske viceprvakinje. Ja sam očekivala ovakav nekakav spektakl jer ste na svjetskoj razini nagrađivane. Bilo je moćno, sočno i točno“.

Večernji list: Gledatelji nezadovoljni: Ovo je u rangu da Ronaldo dođe driblati s loptom. Zašto se ovo pušta kao talent?

„Ja sam očekivala ovakav spektakl s obzirom na to da ste na svjetskoj razini nagrađivane“ poručila je Maja mažoretkinjama koje su dosad nizale uspjehe na državnim, europskim i svjetskim natjecanjima. Publika smatra kako natjecatelji ovakvog kalibra ne bi trebali svoje mjesto tražiti u “Supertalentu” i uspoređuju to s profesionalcima i amaterima u sportu. – Ovo nije talent. Ovo je dugotrajno vježbanje i dobra koreografija. Talenti se rađaju.Kakvi god da bili. Inače,kao točka, prolaze .Šta rade prvakinje na talentu? Ovo je u rangu da Ronaldo dođe driblat s loptom. Zašto se ovo pušta kao talent? Ovo je godinama vježbano i naučeno. Svaka čast ali…ovo je kao da dođe košarkaš i pogađa slobodna bacanja jer ih pogađa bolje od amatera… Cure su druge na svijetu u ovome što rade, dakle nema smisla – mišljenje je dijela gledatelja “Supertalenta”.