Zlatna repa najboljim proizvođačima šećerne repe i partnerima Vira i Sladorane

Objavljeno:

Predsjednik Nadzornog odbora Viro tvornice šećera Marinko Zadro i predsjednik Uprave Sladorane Luka Burilović i dodijelili su priznanja Zlatna repa najboljim proizvođačima šećerne repe i poslovnim suradnicima u 2012. godini. Viro i Sladorana svojim su kooperantima i poslovnim partnerima dodijelili po osam Zlatnih repa.

Zlatna repa
foto: virovitica.hr

Zlatnu repu za najboljeg proizvođača šećerne repe u kategoriji proizvođača sa zemljištem većim od 1000 ha petu godinu zaredom osvojila je tvrtka Belje iz Darde. U kategoriji proizvođača sa zemljištem od 100 do 500 ha priznanje je dobila tvrtka Diba iz Suhopolja, dok je u kategoriji od 50 do 100 ha nagrada pripala tvrtki Poljoprivreda Lipik. Najbolji proizvođač sa zemljištem od 20 do 50 ha je Duško Trstenjak iz Baranjin vrh, dok je u kategoriji proizvođača sa zemljištem od 10 do 20 ha Zlatnu repu dobio Josip Gregurec iz Kotoribe. Najbolji mali proizvođač repe sa zemljištem do 10 ha je Dragoljub Golubić iz Vaške. Sandor Kovacs dobio je Zlatnu repu kao najbolji proizvođač šećerne repe iz Mađarske. Zlatna repa za uspješnu dugogodišnju poslovnu suradnju dodijeljena je tvrtki Romić promet iz Virovitice.

Drugu godinu zaredom tvrtka PIK Vinkovci nagrađena je kao najbolji proizvođač šećerne repe sa zemljištem većim od 500 ha na sirovinskom području Županje, dok je tvrtka P. Z. Jankovci iz Starih Jankovaca dobila priznanje kategoriji proizvođača sa zemljištem većim od 100 ha. U kategoriji proizvođača sa zemljištem većim od 50 ha dobitnik je Zlatne repe je Ivan Petričević, a Ivo Dučmelić je najbolji proizvođač šećerne repe sa zemljištem većim od 20 ha. Priznanje u kategoriji proizvođača sa zemljištem većim od 10 ha dobio je Milanko Gojić, dok je Rade Ralić dobitnik u kategoriji do 10 ha. Za uspješnu dugogodišnju poslovnu suradnju Zlatne repe dodijeljene su Martinu Skokiću i Miroslavu Smolji.

 

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni