Zlato, dva srebra i bronca za Virovitičke mažoretkinje

Objavljeno:

spot_img

U organizaciji Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske i sponzorstvo grada Poreča, 17. svibnja 2015. u sportskoj dvorani ˝Veli Jože˝ u Poreču održan je VIII. International Majorettes Festival ˝Crystal Baton˝ i 26. nacionalno prvenstvo mažoretkinja. Ovo natjecanje za 16. hrvatskih timova bio je i drugi krug kvalifikacija za Europsko prvenstvo mažoretkinja koje će se održati u Brnu, Češka 20. – 23. Kolovoza 2015.

Virovitičke mažoretkinje

Uz burnu podršku roditelja Virovitičke mažoretkinje natjecale su se u pet kategorija i bile vrlo uspješne te se okitile zlatom, srebrom i broncom. Zlato su osvojile najmlađe članice tima, kadetkinje u kategoriji mini mix formacija, srebro oko vrata stavila je juniorka Lorena Podgornik za kategoriju solo pom-pon, a seniorska velika formacija u kategoriji batonflag izborila se za srebro i u kategoriji classic za broncu. Najmlađa članica tima, kadetkinja Laura Erak u kategoriji solo štap zauzela je 5. mjesto. Za svoj rad i sav uloženi trud u osmišljavanje i uvježbavanje nagrađenih koreografija priznanje su dobile i trenerice Virovitičkih mažoretkinja Nataša Kranjec ( kadeti i juniori ) i Petra Kozjak (seniori).

Virovitičke mažoretkinje

“Ovo je bilo zadnje natjecanje u sezoni. Čekamo još mišljenje sudačke komisije, ali vjerujem da smo ovim natjecanjem izborili mjesto u reprezentaciji i da putujemo u Brno.”, navodi predsjednica Udruge i voditeljica tima Virovitičkih mažoretkinja prof. Lidija Šunk-Kozjak.

Virovitičke mažoretkinje

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...