U Čađavici je u nedjelju 06.10.2013 održana redovna Izborna Konvencija Općinske organizacije Socijaldemokratske partije Općine Čađavica. Nakon uvodnog izvješća o radu u protekle četiri godine, te analize u to vrijeme aktualnih događanja kao što su izbori za Sabor RH te lokalni izbori, članovi općinske organizacije Čađavica izabrali su novo rukovodstvo koje će usmjeriti rad SDP-a u sljedećem četverogodišnjem razdoblju.

620

Za predsjednicu SDP Čađavica izabrana je Zrinka Brajnović, diplomirana pravnica, za potpredsjednika izabran je Franjo Kenjerić, dosadašnji predsjednik organizacije. Na Konvenciji je izabran i općinski odbor koji broji pet članova.

Uz članove organizacije radu ove izborne Konvencije prisustvovali su i Dražen Posavac, član Glavnog odbora SDPH i tajnik SDP VPŽ, članica Glavnog odbora SDPH/predsjednica FM SDP VPŽ – Martina Grman, predsjednik SDP Slatina – Kazimir Libl, tajnik SDP Slatina i vijećnik u Županijskoj Skupštini VPŽ – Perica Medvedović te predsjednik OO SDP Sopje Jozo Šantak.