Župan Igor Andrović sa suradnicima održao sastanak vezan za Sustav navodnjavanja Lukač

Objavljeno:

Virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, sa suradnicima, zamjenicima župana Marijom Klementom i Darkom Žužakom, te privremenim pročelnikom Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove VPŽ Darijom Riplijem, održao je sastanak s predstavnicama Hrvatskih voda i projektantima vezan za Sustav navodnjavanja Lukač.

Njega u budućnosti Virovitičko-podravska županija planira prijaviti na europske fondove, slično kao i sustave navodnjavanja Novi Gradac – Detkovac i Đolta, koji su prošli europsko financiranje, te je Virovitičko-podravska županija već potpisala ugovor za njihovu realizaciju.
Podsjetimo, ugovor vezano za financiranje ova dva sustava navodnjavanja, u svibnju ove godine potpisao je župan Igor Andrović i ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić. Riječ je o novih 1.000 hektara navodnjavane površine vrijednosti više od 55 milijuna bespovratnih kuna, a već je izgrađen sustav navodnjavanja Kapinci – Vaška koji se prostire na 1.260 hektara.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni