Župan Tolušić obišao prvosvibanjske proslave diljem županije

Objavljeno:

spot_img

Župan Tomislav Tolušić jučer je, 1. svibnja, obišao nekoliko proslava Međunarodnog praznika rada na području Virovitičko-podravske županije. Na virovitičkim ribnjacima, gdje je tijekom dana bilo gotovo 10.000 posjetitelja, s gradonačelnikom Virovitice Ivicom Kirinom sudjelovao je u podjeli jela i pića građanima. Održano je i rekreativno nadmetanje u skakanju u vrećama, nošenju jaja u žlici te u potezanju užeta. Sudjelovale su ekipe Mjesnih odbora Golog Brda, Podgorja, Milanovca, Rezovca, Čemernice, Svetog Đurđa, Zbora Narodne garde, MO Stjepana Radića i MO J. Jurja Štrosmajera iz Virovitice. Nakon ribnjaka, posjetio je jezero Javorica kraj Slatine gdje je s gradonačelnikom Ivanom Roštašem popričao s građanima.

Na jezeru „Orah“ kraj Orahovice također je bilo organizirana proslava Praznika rada. Župan Tolušić i gradonačelnik Nemec obišli su turistički kompleks, popričali s posjetiteljima te razgovarali o planovima za budućnost trenutno najvećeg turističkog potencijala Virovitičko-podravske županije. Nakon Orahovice posjećena je i proslava u Kutovima, malom mjestu na samom istoku Virovitičko-podravske županije, gdje se okupilo gotovo 200 mještana s kojima je župan Tolušić također sudjelovao u podjeli tradicionalnog „vojničkog graha“. Za sam kraj obilaska ostavljena je proslava u Ćeralijama, gdje su župana Tolušića i suradnike ugostili načelnik Općine Voćin Predrag Filić i mještani.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...