Župan Tolušić posjetio Gimnaziju Petra Preradovića Virovitica

Objavljeno:

Tijekom prošle godine započela je izmjena stare dotrajale stolarije u Gimnaziji Petra Preradovića Virovitica. Izmjena stolarije planirana je po fazama te je dio zamjene stolarije već krajem 2014. završen. Nova stolarija zadovoljava uvjete energetske učinkovitosti u što se uvjerio i virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić koji je zajedno s ravnateljicom Gimnazije Jasminkom Viljevac obišao prostore cijele škole.

IMG_5483

Prema riječima ravnateljice Viljevac prošle godine izmjenjena je i kotlovnica čime je značajno poboljšana kvaliteta grijanja i smanjena emisija CO2 plinova. Postavljanjem nove kotlovnice i izmjenom stare stolarije poboljšani su uvjeti školovanja te su ostvarene velike financijske uštede.

Iznos koji je utrošen za izmjenu kotlovnice je 580.000 kuna, čime je još jednom potvrđena briga Virovitičko-podravske županije za kvalitetu obrazovanja svojih učenika.

IMG_5477

Podsjetimo se, svake godine u mandatu župana Tomislava Tolušića, počevši od 2008. godine, otvarane su nove škole i adaptirane stare. Ukupno je izgrađeno i obnovljeno preko 30 škola i školskih športskih dvorana.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni