spot_img

Župan Tolušić: U nedjelju glasajmo za bolju Hrvatsku – a ne protiv nje!

Objavljeno:

Posljednjih pet godina Ivo Josipović nije ni znao da postoji Virovitičko-podravska županija

Kolinda i Tolusic

Od 2008. godine, u šest godina svog mandata kao župan Virovitičko-podravske županije, nije bilo mjesta, sela ili zaseoka koje nisam posjetio ili obišao, pomogao kada god je trebalo, dok su bile suše, poplave ili bilo koje druge nepogode. Isto to, činili su svi HDZ načelnici i gradonačelnici na čelu sa saborskim zastupnikom Josipom Đakićem. U posljednjih pet godina, tj. 1850 dana Ivo Josipović nije ni znao da Virovitičko-podravska županija postoji. Nije se odazivao na pozive, nije niti jednom nazvao mene, Roštaša, Nemeca, Kirina i ponudio pomoć ili podršku za projekte brze ceste, solarnih elektrana ili neke druge. Nikada, niti jednom posljednjih pet godina. Kao da nije predsjednik svih 84.386 stanovnika Virovitičko-podravske županije.

Nije Josipović pomogao ni oko gradnje poduzetničkog inkubatora u Virovitici, ni obnovi kurije u Kapeli Dvoru ili bilo kojeg drugog EU projekata u našoj županiji vrijednih gotovo 50 milijuna eura. Nije pomogao u izgradnji niti jedne od 30 škola i 5 školskih športskih dvorana, niti pri obnovi nogostupa u vašoj ulici, niti u provođenju vodovoda kroz vaše selo. Ni on niti itko iz njegovog i Milanovićevog SDP-a. Nitko, nikada posljednjih pet godina.

I gle čuda, par mjeseci prije izbora, kada je već naveliko započeo predizbornu kampanju plaćenu našim novcem, eto ga i u našoj županiji. Shvatio je da mu trebaju i naši glasovi, da bi bilo dobro da se makar pojavi na otvorenjima novih proizvodnih pogona naših poduzetnika kojima ni na koji način nije pomogao.

Dragi moji stanovnici Slatine, Orahovice, Virovitice, Voćina, Noskovaca, Slatinskog Drenovca, Čađavice i svih ostalih mjesta naše županije, izađimo u nedjelju 11. siječnja na biračka mjesta i zaokružimo broj 2, zaokružimo Kolinda Grabar-Kitarović za promjene u Hrvatskoj!

Glas za Josipovića znači da vam je dobro, glas za Kolindu znači da želite promjene, promjene za koje smatram da su nužne. Zajedno možemo promijeniti Hrvatsku, a promjene za bolju Hrvatsku počinju u nedjelju 11. siječnja na biralištima. Mi garantiramo za buduću predsjednicu, predsjednicu koja će pomoći i podupirati sve projekte za bolju Hrvatsku, za bolju Virovitičko-podravsku županiju.

Vaš župan
Tomislav Tolušić

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni