Županija kreditira Grafite Becker sa 1,7 milijuna kuna i tvrtku Pilomat sa 400.000 kuna

Objavljeno:

spot_img

Virovitičko-podravska županija kreditira poduzetnike u sklopu programa „Lokalni projekti razvoja malog gospodarstva – 09“

Temeljem programa kreditiranja „Lokalni projekti razvoja malog gospodarstva – 09“, povjerenstvo za kredite Virovitičko-podravske županije uz suglasnost nadležnog ministarstva, odobrilo je dva nova kreditna zahtjeva poduzetnika u ukupnoj vrijednosti od 2.100.000,00 kn.

1

Tvrtka Pilmat d.o.o. iz Pitomače sukladno odobrenim kreditnim sredstvima planira izvršiti  ulaganja u izgradnju poslovnog prostora i nabavu opreme u iznosu od 400.000,00 kn, dok se investicijski projekt tvrtke Grafiti Becker d.o.o. odnosi na izgradnju poslovnog prostora u Poduzetničkoj zoni u Virovitici u iznosu od 1.700.000,00 kn.

U cilju jačanja i unapređenja gospodarskih aktivnosti poduzetnika Virovitičko-podravska županija i Ministarstvo poduzetništva i obrta, kroz ovaj kreditni program pratiti će poduzetnike sa ukupnom subvencijom kamata u iznosu od 3%. ( VPŽ 1% i MINPO 2)

Sukladno uputama Ministarstva poduzetništva i obrta od veljače 2014. godine, ovaj kreditni program zatvara se zaključno sa 31. ožujkom 2014. godine zbog iskorištenja kreditnog potencijala, a u najavi je novi projekt subvencioniranja kamata poduzetničkih kredita čija se provedba očekuje u drugom kvartalu 2014. godine.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...