Županija ponovno uvodi sufinanciranje programa „Naj učenik“ i „Naj majstor”

Objavljeno:

Stupajući na dužnost župana Virovitičko-podravske županije, Igor Andrović je najavio „najveći pomak očekujemo u razvoju gospodarstva i zapošljavanju, te ćemo raditi na projektima koji će tome doprinijeti.
Tim povodom, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, sa svojim zamjenicima Marijom Klementom i Darkom Žužakom, održao je radni sastanak s predstavnicima HGK Županije komore Virovitica (direktor Milan Vanđura) i HOK-a POK Virovitičko-podravske županije (predsjednik Ivan Kostelac i tajnik Božidar Jeremić).
Govorilo se o budućim gospodarskim projektima, povećanju zaposlenosti, budućoj brzoj cesti koja će spajati Zagreb i ovaj dio Hrvatske s granicom Mađarske i koja će predstavljati žilu kucavicu budućeg razvoja Virovitičko-podravske županije.

Virovitičko-podravska županija će u svrhu očuvanja i razvoja obrta na području Virovitičko-podravske županije ponovno uvesti sufinanciranje programa „Naj učenik“ i „Naj majstor”

Bilo je govora i o skorašnjem Agroexpu koji će se održati u sklopu Dana Virovitičko-podravske županije, aktivnostima oko Viroexpa, kao i Školskoj shemi, inicijativi ministra Tomislava Tolušića, koja će umnogome pomoći povrtlarima, voćarima i mliječnim proizvođačima te omogućiti školarcima besplatne obroke.
Virovitičko-podravska županija je najavila da će u svrhu očuvanja i razvoja obrta na području Virovitičko-podravske županije ponovno uvesti sufinanciranje programa „Naj učenik i Naj majstor”.
I predstavnici HGK ŽK Virovitica i HOK POK-a su pohvalili suradnju s Virovitičko-podravskom županijom kao i resornim ministarstvima. (Fotografije: Kristijan Toplak)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni