Nadam se da će ovo učvrstiti našu vezu koja je posljednje vrijeme u krizi, rekla je djevojka Marijana B. (19) iz Pitomače. Ona je u utorak u 13.30 sati na parkiralištu poslovnog centra sjekirom razbila Opel Kadett svog dečka.

620

Navodno, kako smo doznali, ona i S. B. (22) su u vezi tri godine i u posljednje vrijeme mladić je malo više tulumario nego što je uobičajeno. Nakon što ga nije našla, a on joj se nije javljao na telefon, Marijana je otišla na parkiralište i bijes iskalila na mladićevu automobilu. Razbila je vjetrobransko staklo, svjetla, a ni stražnji kraj automobila nije pošteđen. Nakon što ju je prošao bijes, otišla je u obližnji kafić, gdje ju je na terasi, u društvu prijatelja, pronašla policija. Nije bila pijana. Kako kaže, ne pije, za razliku od svog dečka koji se posljednjih dana puno družio s čašom, ali i drugim djevojkama. On nam je potvrdio da joj ovo nije prvi put.

Prije godinu i pol po istoj se recepturi obračunala s Golfom

Prije godinu i pol i zimus po istoj se “recepturi” obračunala s Golfom. Mladić kaže kako je neće tužiti, ali da joj je to posljednji put. Prije nekoliko dana Marijana je otišla iz kuće mladićeve bake, u kojoj su zajedno živjeli posljednjih godinu dana. Ona je zaposlena u kafiću u Pitomači. Dok smo razgovarali s njom, prilazili su joj mnogi poznanici i govorili kako bi se sasvim drugačije ponašala da joj dečko vozi neki skupocjeni automobil, a ne polovni. No Marijana se nije dala zbuniti nego je kazala kako bi jednako postupila i da vozi neku prestižnu marku vozila jer 
joj je jedino bilo na pameti da ga urazumi.

Nada se da ovo neće loše utjecati na njihovu vezu i da će se on napokon opametiti. S druge strane, on kaže kako će dobro razmisliti o nastavku veze s njom, ali da mu ne pada na pamet kazneno je prijaviti za oštećenje auta. Marijana je na kraju dobila prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira. (24sata)