Politika privatnosti

virovitica.info prirodno smatra vašu privatnost vrlo važnom. Zato smo razvili ovu Politiku privatnosti. ViroviticaInfo prikuplja neke podatke od vas kako bi osigurao da web stranica radi ispravno, da je jednostavna za korištenje i da se može zaštititi.

U našim Pravilima privatnosti objašnjavamo vam koje točno podatke prikupljamo, zašto prikupljamo te podatke i kako ViroviticaInfo obrađuje te podatke. ViroviticaInfo zadržava pravo izmjene ove politike privatnosti. Sve promjene pravila o privatnosti mogu se pronaći ovdje na ovoj stranici. Primjenjuje se najnovija verzija pravila o privatnosti. Sve prethodne verzije isteći će nakon objave novih revidiranih pravila o privatnosti.

Ova verzija Pravila o privatnosti na snazi ​​je od 24. ožujka 2024. Na taj datum sve prethodne verzije su istekle. Razlika između verzije od 24. ožujka 2024. i prethodne verzije je u tome što ViroviticaInfo detaljno opisuje koje kolačiće stranica koristi.

1. ViroviticaInfo prikuplja podatke

virovitica.info to ne radi iz zabave, već za:

Posebno pohranjujemo sljedeće podatke:

Ovi se podaci ne mogu povezati s vama kao pojedincem.

2. Privatnost i sigurnost vaših podataka

Sve prikupljene podatke virovitica.info tretira kao povjerljive i pohranjuje ih u zaštićenom okruženju u skladu s općim standardima.

ViroviticaInfo ne dijeli vaše podatke s trećim stranama. Izuzetak je samo ako je ViroviticaInfo dužan dostaviti podatke prema zakonu. To se može dogoditi ako policija i pravosudna tijela zatraže podatke prema Zakonu o ovlastima prikupljanja podataka ili ako ViroviticaInfo primi sudski nalog da to učini.

3. Kolačići

ViroviticaInfo koristi kolačiće kao i bilo koje drugo web mjesto. Ovi se kolačići koriste za poboljšanje upotrebljivosti web stranice, sigurnosti web stranice, analizu ponašanja posjetitelja web stranice i usklađivanje sa zakonima i propisima.

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se šalje s poslužitelja web stranice u vaš internet preglednik. Vaš internet preglednik pohranjuje ovu datoteku. Ova datoteka osigurava da, na primjer, trebate samo jednom kliknuti obavijest o kolačićima. Ova će datoteka vašem internetskom pregledniku pri sljedećem posjetu dati do znanja da ste prethodno pristali na upozorenje o kolačićima.

Kolačiće možete onemogućiti i/ili izbrisati u postavkama internetskog preglednika. Pojedinosti o tome kako to učiniti možete pročitati u datoteci pomoći vašeg internetskog preglednika.

ViroviticaInfo koristi Google Analytics za analizu podataka o posjetiteljima. Google Analytics prikuplja sljedeće kolačiće:

Više informacija o Googleovoj politici privatnosti možete pronaći ovdje. Google ima sjedište u SAD-u, zemlji u kojoj je Europska komisija uspostavila odgovarajuću razinu sigurnosti podataka.

4. Web stranice trećih strana

Na web stranici ViroviticaInfo pronaći ćete poveznice, poveznice i gumbe na web stranice trećih strana. U trenutku kada kliknete na ove poveznice, poveznice i/ili gumbe, napuštate web stranicu "virovitica.info".

Web stranice trećih strana mogu postavljati kolačiće ili podatke o svojim posjetiteljima. ViroviticaInfo nije odgovoran za ovo. Za više informacija o kolačićima trećih strana pogledajte politiku privatnosti i/ili politiku kolačića dotične web stranice.

5. Pregledajte, ispravite i izbrišite podatke

Na zahtjev možete pregledati, promijeniti i/ili izbrisati svoje podatke. Imate to pravo po zakonu. ViroviticaInfo rado surađuje na ovome. Možete poslati e-mail na info@virovitica.info ili nas kontaktirati putem kontakt forme.

Naravno, ViroviticaInfo mora poštovati vašu privatnost i privatnost drugih posjetitelja. Stoga vas molimo da dostavite takav zahtjev: