Studentski dom Virovitica otvara se 30. kolovoza

Objavljeno:

Pogledajte što će dočekati 108 studenata Studentskog doma u Virovitici, koji će se otvoriti 30. kolovoza, a natječaj za smještaj bit će objavljen sredinom kolovoza

Studentski dom Virovitica

Radovi na Studentskom domu su završeni, prošao je tehnički pregled i Studentski dom Virovitica bit će otvoren 30. kolovoza 2017. godine. Kapacitet doma, ukupne veličine 2.287,87 m2 je 108 ležajeva. Investitor projekta je Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, a financiranje se temelji na Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Ukupna vrijednost projekta je 18.524.301,88 kn.

Projekt Studentskog doma realiziran je zahvaljujući suradnji i angažmanu Visoke škole Virovitica, Razvojne agencije VIDRA i Virovitičko-podravske županije i predstavlja najljepši i najmoderniji studentski dom od Zagreba do Osijeka. Inače, prošle godine u ljeto, radove na Studentskom domu u Virovitici otvorio je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić koji je bio i idejni začetnik ove ideje.

U prizemlju doma nalaze se prostorije za osoblje doma, kotlovnica, prostorija za bicikle, prostorija za posteljinu, zajednički sanitarni čvor, dvije sobe za osobe s invaliditetom i ostale sobe. Prvi kat sadrži sobe, zajednički dnevni boravak, praonicu i informatičku učionicu. Drugi kat sadrži sobe i praonicu.
Korisnicima Studentskog doma Virovitica smještaj će biti omogućen u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Na raspolaganju će im biti boravak za zajedničko druženje korisnika, informatička učionica te besplatni WiFi u svim prostorijama. Studentski dom Virovitica opremljen je profesionalnim perilicama i sušilicama rublja te uređajima za glačanje.

Studentski dom nalazi se u kompleksu bivše vojarne, koja se tako pretvara u pravi studentski kampus u kojem se nalazi Visoka škola Virovitica, studentski restoran te uskoro studentski dom koji će imati mnoštvo dodatnog sadržaja i time povećati kvalitetu života studenata.

Natječaj za smještaj u Studentski dom Virovitica biti objavljen sredinom kolovoza.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U Virovitičko-podravskoj županiji 38,4 posto manje Srba, ostaju bez prava na izbor zamjenika župana

Konačni rezultati popisa stanovništva provedenog 2021., objavljeni prošli četvrtak,...

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...